De wereld van compressie
De wereld van compressie

Driving the future in compression therapy

Ervaar holistische therapieconcepten en veilige verzorging.

Ontdek nu de nieuwe mogelijkheden in medi's World of Compression.

Ontdek de wereld!

Sterk merk. Uitgebreid productaanbod. Overtuigende concepten.

medi World of Compression: wegwijzer voor de toekomst met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van compressie. Producten in de medi World of Compression staan vooral voor veelzijdigheid, talrijke combinatiemogelijkheden, eersteklas fabricage en een bijzonder draaggevoel – voor het "I feel better"-moment.

Holistische therapieconcepten

Individuele en veilige zorg dankzij holistische therapieconcepten. Profiteer van professionele netwerken, innovatieve producten, behulpzame diensten en een coulante handelspartner. Met medi, kan u altijd rekenen op een professioneel netwerk.

Dit versterkt het netwerk dat dokters, therapeuten, bandagisten en patiënten verbindt en maakt het mogelijk om patiënten te verzorgen rekening houdende met de indicaties en de richtlijnen.

Holistische therapieconcepten
Een slim assortiment

Een intelligent productassortiment

Talrijke combinatiemogelijkheden. Een brede waaier aan accessoires.

Profiteer van grotere flexibiliteit, betere therapieresultaten en tevreden klanten. Vertrouw op medi – voor de hoogste eisen aan een behandeling overeenkomstig met de indicatie.

Ontdek nu het grote productaanbod van medi!

Variatie en trends

medi ensceneert de mooie kant en doeltreffendheid van de compressie en profiteert daarbij van de jarenlange ervaring op het gebied van geneeskunde, mode en sport.

Grote keuze en trends
Coaching-concepten op maat

Coaching-concepten op maat

Intensieve en individuele aandacht, maximale klantentevredenheid, lage kosten.

medi is voorstander van een intensieve uitwisseling met de vakhandel - door de medi handelsvertegenwoordiging of door het medi opleidings- en coachingaanbod (bijvoorbeeld in de lymfologie). 

Deze service vergroot de knowhow van de medewerkers, spaart middelen, ondersteunt de zorgkwaliteit en zorgt last but not least voor tevreden patiënten.