Schoonheid & Levensstijl

Het gespreksonderwerp in bijna alle culturen

Schoonheid & Levensstijl

Feel beautiful - stay beautiful

De idealen van schoonheid zijn doorheen de tijd vaak veranderd. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om je eigen definitie van schoonheid te benaderen. Lees meer over de juiste verzorging voor mannen en vrouwen of over de mogelijkheden aangeboden door de cosmetische geneeskunde.

Cosmetica & Verzorging

Help je huid en geef het de hydratatie die ze nodig heeft. Zeker als je compressiekousen draagt. Dit kan heel simpel door jezelf 's ochtends en 's avonds te verwennen met speciale producten van een medische verdeler. Belangrijk: bij het selecteren van producten hou je best rekening met de verschillende behoeftes van je huid: overdag moet de huid gekoeld en verfrist worden, 's nachts moet de vochtbalans terug hersteld worden en de bovenste huidlaag de kans krijgen om te kalmeren.

Esthetische ingrepen & Spataderingrepen

Striemen en spataders moet je niet zomaar als je levenslot aanvaarden. De droom van mooie, gezonde benen kan nog steeds realiteit worden met compressiekousen, sporten en kleine chirurgische ingrepen. Met esthetische chirurgie kunnen er ook zeer goede resultaten behaald worden voor hardnekkige vetrolletjes of, bijvoorbeeld borstoperaties.